Buitenzonwering Friesland

Voor een buitenzonwering Friesland gaat u naar Venema uit Haulerwijk. Bij ons kunt u terecht voor vele verschillende soorten zonweringen. Wij zijn een gecertificeerde onderneming in zonwering met een uitgebreid assortiment producten, waar voor elke situatie een oplossing geboden kan worden. Van overkappingen tot rolluiken bij ons bedrijf hebt u een ruime keus. Venema Zonwering in Friesland is gespecialiseerd in verkoop, advies, reparatie, onderhoud en renovatie van zonweringen.

Verschillende soorten buitenzonwering

Welke buitenzonwering geschikt is is afhankelijk van uw wensen. Wilt u al vroeg genieten van de eerste zonnestralen dan is een terrasoverkapping een goede keus. Ons bedrijf heeft mooie terrasoverkappingen van topkwaliteit in het assortiment, die ervoor zorgen dat het buitenseizoen net wat langer duurt. Als u meer privacy wenst dan kunnen rolluiken een goede oplossing zijn. Ze beschermen tegen de felle zon en creëren veel privacy en wanneer het erg warm is zorgen ze weer voor verkoeling. Wanneer u wel van het zonlicht wilt genieten maar geen last wilt hebben van het felle licht dan kunnen onze screens een oplossing zijn. Ze beschermen tegen Uv-straling terwijl u gewoon naar buiten kunt kijken.

Kom langs in onze showroom

Wilt u met uw eigen ogen ons assortiment bekijken en u laten informeren en adviseren over onze producten? Bezoek dan zeker onze showroom aan de Turfsteker 29 in Haulerwijk. Maar u kunt natuurlijk ook onze website www.venemazonweringen.nl bekijken en inspiratie opdoen voor uw buitenzonwering. Vanzelfsprekend kunt u ons ook bellen voor informatie en vragen op telefoonnummer: 0516 – 567180. Tot ziens bij Venema Zonwering!