De Alcorola zonwering praktisch en stijlvol

De Alcorola is ontworpen uit een praktische behoefte om buiten te kunnen genieten in een beschermende en beschutte atmosfeer. Ook op moeilijke plaatsen biedt de Alcorola een uitkomst. Deze zonwering is niet alleen praktisch, maar dankzij het strakke design ook een sfeerelement voor uw buitenplaats. De montage kan los of aan uw gevel worden gerealiseerd.

De Alcorola zonwering is de eerste van haar soort van helemaal horizontaal bescherming biedt, zonder “plissering” van het doek wanneer deze weer wordt opgeborgen in de cassette. Dit speciaal ontworpen (gepantenteerde) systeem kan ook in een variabele hoek worden geplaatst. Ideaal als zonwering, ook bij een laagstaande zon, maar ook handig voor het laten aflopen van regenwater. Zelfs wanneer het doek volledig is opgeborgen in de cassette, dan is het framework een stijlvol aanzicht.

De Alcorola zonwering een technisch hoogstandje

Het framewerk van de Alcorola zonwering is gemaakt uit top kwaliteit aluminium. De ontworpen inwendige koppelstukken maken het geheel uitserst stabiel. Ook zorgen deze ervoor dat aan de buitenkand geen bouten en moeren zichtbaar zijn. De Alcorola zonwering is maximaal 4 meter breed en 4 meter diep. Binnen deze maatvoeringen zijn vrijwel alle maten te realiseren, ook wanneer deze ongelijk zijn. Wilt u nog meer schaduw, dan kan je de Alcorola zonwering  aan elkaar koppelen. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor horeca of scholen, waar de bescherming tegen UV-straling wenselijk is.