ROLLUIKEN

Rolluiken hebben veel voordelen. Ze zorgen allereerst natuurlijk voor bescherming tegen de velle zon, maar ook een ideale manier om privacy te creëren. Daarnaast hebben de rolluiken een isolerende werking, wat gunstig is voor uw energie rekening en eventuele geluidsoverlast.

De rolluiken zijn in diverse uitvoeringen leverbaar.

Standaard rolluik
De standaard rolluik is te verkrijgen in vele maten tussen de 150 cm. en 230 cm. Kwa model zijn er twee soorten uit de standaard versie. Het veel voorkomende afgeschuinde model en een ronde varriant. De afmeting van de kast verschilt op basis van de hoogte van uw rolluik.

Het bedienen van de standaard rolluik kan met een koord, band of slinger, maar uiteraard kunnen wij ook een elektrische bediening voor u intergreren.

Inbouw rolluik
De VEKA rolluiken zijn niet alleen effectief tegen de velle zon en goed isolerend, maar ook stijlvol geïntergreerd in uw kozijn. De rolluiken zijn eenvoudig te monteren en bieden een goede stabiliteit. Door de metalen versterking biedt de rolluik tevens extra veligheid teven inbraak.

Compact rolluik
Bij de compact rolluik is een kleinere buis gebruikt tesamen met een smallere lamel. De kastgrote is hierdoor tot 50% minder. De compact rolluik is ideaal voor een wat kleiner openslaand raam of bijvoorbeeld een dakkapel. Zie hieronder een videoimpressie van de verschillen tussen de standaard en compact rolluik.