Garagedeuren

Voor uw garagedeuren bent u bij ons aan het juiste adres, of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, heel groot of heel klein. Al onze garagedeuren worden speciaal voor u op maat gemaakt. Op deze manier kunnen wij u als klant een garagedeur aanbieden die geheel aan uw situatie en wensen voldoet. Onze garagedeuren zijn gemaakt uit 4 cm dikke panelen en zijn geheel gevuld met isolatieschuim. Het is mogelijk om de garagedeur op uw eigen wensen af te stemmen omdat er een ruime keuze is uit verschillende type panelen en kleuren.

Het frame van de garagedeur is gemaakt van staal en is afgewerkt met een glanzende zinklaag. De beschikbare inbouwruimte bepaald de keuze van het type frame. Op deze manier is het al mogelijk om bij een inbouwhoogte van 8 cm een elektrisch bedienbare deur toe te passen. Bij elke garagedeur krijgt u het standaard pakket meegeleverd. Daarnaast hebben wij ook nog een breed assortiment aan accessoires welke kunnen worden toegevoegd om het gebruik te veraangenamen. U moet hierbij denken aan een loopdeur of een elektrische bediening welke is uitgebreid met diverse accessoires.

Uitgebreide mogelijkheden

Als laatste mag natuurlijk het design niet ontbreken. Met design bedoelen we de aankleding van de deur. Hierbij moet u denken aan de kleur keuze uit het gehele RAL of Sikkens assortiment. Maar ook het toepassen van ramen, ventilatieroosters en RVS motieven liggen binnen de mogelijkheden.