Buitenzonwering Leek

Op zoek naar buitenzonwering Leek? Kom dan langs bij Venema Zonwering in Haulerwijk in Friesland. Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop, advisering en onderhoud van zonweringen. Maar ook voor de montage en eventuele reparaties aan de zonwering bent u bij ons aan het goede adres. Wij hebben verschillende types zonweringen in ons assortiment die een oplossing kunnen bieden voor bijna elke situatie. Naast zonwering leveren wij ook garagedeuren op maat. Voor vervanging van een oude deur als ook bij een nieuwe woning.

Op maat gemaakte buitenzonwering leek

Venema Zonwering heeft naast een groot assortiment buitenzonweringen en vele andere zonwering producten. Zo kunnen we naast buitenzonwering u ook voorzien van terrasoverkappingen of lichtdoorlatende screens, maar ook garagedeuren op maat. Of het nu gaat om nieuwbouw of uw garagedeur is aan vervanging toe, wij leveren allerlei soorten en maten. De deuren zijn gemaakt van 4 centimeter dikke panelen gevuld met isolatieschuim. We hebben verschillende kleuren en panelen zodat uw garagedeur aangepast kan worden aan uw smaak en wensen. Hiernaast hebben we ook een groot assortiment accessoires die het gebruik van de garagedeur kunnen vergemakkelijken. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld elektrische bediening of een loopdeur.

Wilt u meer informatie?

Wilt u graag weten wat wij kunnen doen voor u of hebt u andere vragen dan kunt u contact opnemen op telefoonnummer: 0516 – 56 71 80. Hebt u al een keus gemaakt en wilt u een raming van de kosten? Dan kunt via onze website www.venemazonweringen.nl een offerte aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende aanbieding.