Cubola® zonweringen: effectief en sfeervol

Voor wie op zoek is naar effectieve en sfeervolle zonweringen, zijn de Cubola-zonweringen een ware uitkomst. De Cubola® suncovers zijn ontworpen vanuit de praktische behoefte de buitenruimte te beschermen tegen UV-straling. Het design zorgt voor een totale bescherming tegen de zon en maakt de zonwering ook nog eens tot sfeerelement in uw tuin. Het gepatenteerde systeem maakt het mogelijk het zonnescherm te plaatsen in variabele hoeken. Zo biedt Cubola® zonwering ook uitkomst bij bijvoorbeeld laagstaande zon.

Diverse uitvoeringen van Cubola-zonweringen

Cubola® zonweringen passen in iedere tuin. Monteer ze aan een gevel in de tuin of plaats ze vrijstaand. Een groot voordeel van Cubola® is dat deze horizontale zonwering de oplossing biedt voor het aflopen van regenwater. Wel zo handig tijdens de Nederlandse zomers. De Cubola® heeft maximale afmetingen van 4 bij 4 meter. Daarbinnen zijn vrijwel alle maten leverbaar. Voor grote oppervlakten kunnen meerdere zonweringen aan elkaar worden gekoppeld. De moderne designs van de Cubola® zonweringen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en kleuren en creëren een geweldige sfeer in iedere tuin.

Cubola® zonweringen van hoogwaardige kwaliteit

Het frame van de Cubola® zonwering is gemaakt van de beste kwaliteit aluminium. De koppelstukken maken het frame uiterst stabiel. Vanaf de buitenkant zijn zelfs geen schroeven en moeren zichtbaar. Het doek van de Cubola® is daarnaast eenvoudig op te bergen in de speciaal ontworpen cassette. En zelfs dan is het framewerk van de Cubola® zonwering nog een stijlvolle eyecatcher in uw tuin. Bekijk de pagina Suncover/Cubola op onze website voor een aantal voorbeelden van Cubola® zonweringen.