Garagedeuren Drachten

Een garagedeur is natuurlijk een functioneel element van een gebouw. De deur moet passen en goed werken. Maar het oog wil ook wat. Een mooie garagedeur die qua kleur en vormgeving past bij de rest van uw onroerend goed kan net wat extra’s geven aan uw woning of bedrijfspand. Daarom leveren wij op maat gemaakte garagedeuren die op diverse manieren af te stemmen zijn op uw wensen en gebruikseisen. Onze deuren zijn uitgevoerd in een sandwichconstructie van panelen van zware kwaliteit met isolatieschuim. Het stalen frame van de deur heeft een afwerking in glanzend zink. Tot zover de standaarduitvoering; daarna komt het aan op de accessoires en uitvoering.

Venema, voor garagedeuren in Drachten met een persoonlijke toets

Ten eerste is er op het gebied van kleur heel veel mogelijk. Alle RAL-kleuren en het hele Sikkens-assortiment kunnen wij leveren. Zowel een handbediende garagedeur als elektrische (afstands-)bediening is mogelijk. De deurpanelen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar. Verder zijn er allerlei mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld sierelementen, ramen en ventilatieroosters. Wilt u een loopdeur of heeft u te maken met afwijkende maten? Leg ons gerust uw wensen voor om te ontdekken welke oplossingen wij te bieden hebben.

Contact opnemen?

Dat kunt u doen via een e-mail aan info@venemazonweringen.nl of vraag ons telefonisch om advies op ons telefoonnummer 0516 – 567 180. Wilt u direct een offerte aanvragen? Ook dat kan, via onze offertepagina. Venema is gevestigd in het Friese Haulerwijk, centraal gelegen ten opzichte van Friesland, Groningen en Drenthe. Dus ook het plaatsen van garagedeuren in Drachten is mogelijk. Wij horen graag van u.