Rolluiken Roden

Wil je binnenshuis graag uit de zon kunnen zitten? En als je zou willen ook uit het zicht? Dan kan Venema Zonwering daarvoor zorgen. Als gecertificeerde onderneming in zonwering helpen we je de beste keuze te maken voor jouw situatie. En indien je dat wilt, nemen we je ook de montage en het verdere onderhoud graag en vakkundig uit handen.

Rolluiken van Venema

Een rolluik is een van de vele soorten zonweringen die beschikbaar zijn. Maar een rolluik kan meer dan je uit de zon houden. Als je gesteld bent op je privacy is een rolluik een zeer effectieve manier om je eigen plek te creëren. Want als het licht niet van buiten naar binnen kan, kan het ook niet van binnen naar buiten. Bovendien heeft een rolluik een isolerende werking voor zowel warmte als geluid, dus bespaar je indirect op je energiekosten en verminder je eventuele geluidsoverlast. In onze showroom kun je zien welke mogelijkheden er zijn en kunnen we je helpen een rolluik uit te zoeken dat past bij jou smaak en interieur. Er valt bij ons dan ook genoeg te kiezen. Zowel qua uitvoering als qua bediening van het rolluik. Van een standaard rolluik dat in een kast aan de muur hangt en dat je met een band of slinger bedient, tot een volledig geïntegreerd systeem met elektrische bediening. Een stijlvol inbouw rolluik werkt overigens ook als inbraakpreventie.

Contact en offerte

Bij Venema werken we enkel met kwaliteitsproducten. Deze leveren, installeren en onderhouden we met onze snelle en op kwaliteit gerichte service. Benieuwd welke prijs we kunnen bieden? Of wellicht vragen over een van onze andere zonweringsystemen? Neem gerust contact op via telefoonnummer 0516 – 567 180, ook kun je mailen naar info@venemazonweringen.nl en kun je op offerte pagina terecht voor een offerteformulier.